Een vlot productieproces met industriële automatisatie

Met AT-Technics uit Gent heeft u niet alleen een specialist voor industriële elektriciteit in uw bedrijf. U vertrouwt de firma ook alles toe omtrent industriële automatisatie. De geschoolde technici werken voor u geautomatiseerde systemen uit zodat u efficiënt aan de slag blijft.

Automatisatie

In de industrie kan er niet meer naast de automatisering gekeken worden. Deze invoering of uitbreiding binnen uw bedrijf hoeft geen grote stap voor u te zijn. Laat AT-Technics bij u langskomen om deze automatisatie uit te werken. U krijgt een volledige service van het opmaken van het ontwerp tot de gehele installatie.

Toepassingen

AT-Technics staat sterk in het installeren van PLC-systemen. Deze automatische besturingsvorm kan in de meest uiteenlopende bedrijven en sectoren worden toegepast, van drukkerijen tot grote fabrieken. De meeste installaties dienen voor machines en transportsystemen. De sturing en monotoring van het systeem gebeurt door middel van beeldschermen.

Meet- en regeltechniek

Hou steeds controle over uw productie en systemen door de nauwkeurig geplaatste meet- en regeltechniek van AT-Technics. Deze toepassing wordt op diverse elektrische installaties geplaatst. Afhankelijk van uw productie zal u vlot alle parameters kunnen meten en eventueel bijregelen wanneer het nodig is. De elektriciteitswerken van AT-Technics komen in heel uw bedrijf van pas.

Contact

Industriële automatisatie in Gent? Voor zowel de plaatsing als het onderhoud regelt u een afspraak met AT Technics. Alles wordt op maat van uw firma of fabriek uitgewerkt.

We bellen u op!
Pose votre question
Contacteer ons!
09 277 08 8909 277 08 89