Reken op AT-Technics voor industriële elektriciteit

Voor uw bedrijf is het een must dat u met goed uitgeruste en hedendaagse elektriciteit kan werken. Om dit te voorzien, contacteert u zonder aarzelen AT-Technics uit Gent. Uw specialist in industriële elektriciteit weet precies wat u nodig heeft voor uw kantoren, productiehal of magazijn.

Nieuwbouw & renovatie

De elektriciteitswerken van AT-Technics kan u inschakelen bij zowel nieuwbouwprojecten als bij een renovatie. U beschikt meteen over de juiste elektriciteit in uw nieuwbouw. Ook wanneer u verbouwt en de oude elektriciteit vervangt door nieuwe werkt het bedrijf dit van A tot Z uit.

Verlichting en elektriciteit

AT-Technics plaatst alle mogelijke onderdelen van industriële elektriciteit. Vanuit Gent komt het ervaren team naar uw bedrijf om dit uit te voeren.

Informeer naar de mogelijkheden om:

  • industriële verlichting te plaatsen of te vernieuwen
  • bekabeling en kabelgoten aan te brengen
  • stopcontacten, noodstopcontacten en schakelaars te installeren
  • schermen en sensoren te plaatsen

Veelzijdig

Als bedrijfsleider treft u met AT-Technics een veelzijdig elektricien. Naast de noodzakelijke toepassingen vraagt u aan de firma om ook uw zonnepanelen te installeren en om ze aan te sluiten. Verder bent u aan het juiste adres voor industriële automatisatie en machine onderhoud.

Contact

Toon de plannen van uw verbouwingen of nieuwbouw aan AT-Technics en uw elektriciteitsnetwerk wordt op maat van uw gebouw uitgewerkt.

We bellen u op!
Pose votre question
Contacteer ons!
09 277 08 8909 277 08 89