Laat uw domotica door AT-Technics installeren

Naast bedrijven en de industrie zijn ook particulieren gebaat bij de elektriciteitswerken van AT-Technics. Het bedrijf uit Gent maakt buiten industriële elektriciteit eveneens werk van uw residentiële elektriciteit. Uw woning of appartement wordt uitgerust met een elektriciteitsnetwerk dat voldoet aan uw huidige en toekomstige eisen.

Verlichting

De elektriciteit wordt geïnstalleerd bij zowel uw nieuwbouw als bij verbouwingswerken. Alle stopcontacten worden voorzien net als de verlichting voor binnen en buiten. Met een nieuwe zekeringskast zal uw netwerk meteen worden aangesloten. Laat zeker ook uw rookmelders op de juiste locatie plaatsen door het team van AT-Technics.

Domotica

Maak het dagelijks leven makkelijker en duurzamer met domotica. In Gent en omstreken heeft u hiervoor de juiste installateur gevonden. Het automatisch besturen van uw verwarming of de rolluiken op bepaalde uren laten openen en sluiten, het is allemaal mogelijk met domotica. Bijkomende opties die u door AT-Technics laat plaatsen zijn videofonie en parlofonie.

Zonnepanelen

Slimme toepassingen op elektriciteit dragen ook bij tot een meer duurzame en ecologische wereld. AT-Technics is hiervan volledig op de hoogte. Het bedrijf installeert uw zonnepanelen zodat uw elektriciteitsrekening fors naar omlaag gaat. Tot slot rust het uw woning uit met correcte ventilatiesystemen voor een gezonde lucht.

Contact

In woningen of in de industrie? Uw elektriciteit bestelt u meteen bij AT-Technics. Maak uw afspraak voor een snelle start van de werken.

We bellen u op!
Pose votre question
Contacteer ons!
09 277 08 8909 277 08 89