Kies uw juiste ventilatie bij AT-Technics

Op uw werkplaats of thuis, benut zeker de voorziene systemen om op iedere plaats steeds gezonde en frisse lucht te hebben. Dankzij AT-Technics krijgt u een brede waaier aan mogelijkheden voor deze toepassingen. Met doordachte elektriciteitswerken plaatsen wij uw ventilatie, airco of koelsysteem.

Ventilatie

Informeer bij AT-Technics uit Gent naar het juiste type aan ventilatiesysteem voor uw gebouw. U krijgt het nodige advies en een correcte plaatsing. Het bedrijf installeert zowel de ventilatiesystemen C als D. Bij C wordt de verse lucht natuurlijk aangevoerd en verlaat de vervuilde lucht uw pand op mechanische wijze. Bij het D-type verlopen beide luchtstromen mechanisch.

Airco’s en koeling

Ontdek heel snel de voordelen van een airco. U zal koel kunnen werken tijdens warme zomerdagen en er zijn ook airco’s die warme lucht produceren op frisse dagen. Deze toepassing wordt uiteraard ook in uw woning of bedrijf geplaatst. Als u een koelsysteem nodig heeft voor uw productie of bedrijf, vraagt u de plaatsing en installatie eveneens aan bij AT-Technics.

Contact

Voor uw nieuwbouw op zoek naar de geschikt ventilatie? In Gent en omgeving belt u direct naar AT-Technics. De firma plaatst zowel residentiële als industriële elektriciteit.

We bellen u op!
Pose votre question
Contacteer ons!
09 277 08 8909 277 08 89